Hvis du ikke finner det du leter etter i FAQ, vennligst fyll inn skjemaet nedenfor. For å gi deg best mulig svar ber vi om at du oppgir så mye informasjon som mulig. For karrieremuligheter, vennligst se http://careers.barillagroup.com

I vår Bildebank finner du pakningsbilder av alle våre produkter, både Wasa, Ideal og Barilla. Logoer finnes også her. Klikk her!

Fornavn*
Etternavn*
Adresse
Postnummer
By
Poststed*
Telefon
E-post adresse*
Årsak til henvendelse*
Produktnavn
Produktkode (starter med S, G eller N)
EAN kode
Utløpsdato (dd/mm/yyyy)
Kommentar*

Aksept av brukervilkår:

Etter å ha lest retningslinjene for personvern, tillater jeg kontrolløren, BARILLA NORGE AS , å behandle mine personlige data (inkludert dataene som ble oppgitt under registrering eller ved å fylle ut elektroniske skjemaer) for å administrere og svare på forespørsler sendt av vi.

I tilfelle at samtykket ikke er gitt til behandling av personopplysninger for de nevnte formålene, vil det ikke være mulig å fortsette sendingen av forespørselen.

Ethvert samtykke gitt i forbindelse med ovennevnte formål kan tilbakekalles til enhver tid ved å sende en kommunikasjon til dataansvarlig gjennom "Kontakt oss" -delen av nettstedet. Denne tilbakekallingen vil avgjøre avbrudd av forespørselhåndteringsprosedyren.

Godkjenning av aksept av brukervilkår*
*Påkrevd å fylle ut